3 Boyutlu Baskı hizmeti almak için STL formatındaki dosyanızı, baskı almak istediğiniz ölçüleri ve baskı gereksinimlerinizi (iç mekanda kullanılacak, sıcağa maruz kalacak, sağlamlık gerekiyor gibi) e-mail veya whatsapp aracılığı ile tarafımıza ulaştırmanız yeterli. E-mail ve WhatsApp hattımız mesai saatleri içinde sürekli olarak kontrol edilmektedir. Gramaj ve baskı süresi gibi detayları hesaplayıp size ivedilikle fiyat bilgisi ile ilgili geri dönüş sağlamaktayız. Ortalama geri dönüş süremiz 45 dakikadır. Onayınıza istinaden ihtiyacınız olan modelin üretimini hızlıca gerçekleştirmekteyiz. Ankaranın “En Büyük 3D Baskı Kapasitesi” ünvanımızla prototipleme hizmetlerinden seri üretim hizmetlerine kadar tüm ihtiyaçlarınız için geniş yelpazede çözümler sunmaktayız.
3D Baskı Hizmeti İçin Ne Gereklidir?
3D baskı hizmetinden faydalanmak için tasarımınızı “stl” formatında tarafımıza ulaştırmanız yeterli olacaktır. Aklınızdaki tasarımı ister “stl” formatında kendiniz hazırlayıp bize ulaştırabilirsiniz isterseniz bizden 3D modelleme konusunda teknik destek alabilirsiniz.
Fiyatlandırma
Sizden gelen stl formatındaki çizime göre veriler (gramaj, baskı süresi, baskı hassasiyeti) değerlendirilip tarafınıza en kaliteli ürün en uygun fiyata sunulacaktır.
Teslim süresi
Baskı hizmetinin teslim süresi talep ettiğiniz ürüne göre değişmektedir. Talep ettiğiniz ürün incelendikten sonra bu konuda bilgilendirileceksiniz. 3 Boyutlu baskısı yapılan ürünü ister Ankara Öveçler’de bulunan mağazamızdan kendiniz alabilirsiniz, isterseniz kargo hizmeti ile tarafınıza ulaştırabiliriz.
3 Boyutlu Baskı’nın aşamaları:
1- Hayata geçirilmek istenen fikrin kağıda dökülmesidir. Proje ile ilgili tüm dataların kağıda dökülmesi hem 3 boyutlu modelleme süreci ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldıracak, hem de katmanlı üretim teknolojisi için gerekli olan detayları saptamanızı sağlayacaktır.
2- Tüm detaylar zihinde netleştikten sonra 3 boyutlu modelleme programları kullanılarak, ürün dijital ortamda modellenir. Burada önemli olan nokta 3 boyutlu yazıcıların üretim teknolojisine uygun olarak modelleme yapılmasıdır. Model üzerindeki duvar kalınlıkları, destek malzemesi atılacak yüzeyler ve tolerans payları titizlikle hesaplanmalıdır.
3- Bir sonraki aşama ise dijital ortamda modellenen ürünün, 3 boyutlu yazıcıların arayüz programlarında dilimleme işlemlerinin yapılmasıdır. Yani katmanlı üretim teknolojisi olarak adlandırılan yöntem ile ürünün katman katman nasıl üretileceği hesaplanır. Bu aşamada baskının kaç saat süreceği, kaç gramlık filament harcanacağı gibi detaylar netleşir.
4- Bu aşamada artık ürünümüzü somut dünya ile tanıştırmaya hazırız. Dijital ortamda modellenen ürünü 3d printer aracılığı ile üretmeye başlayabiliriz. Tek yapmamız gereken dilimleme işlemi tamamlanan ürünü 3 boyutlu yazıcılara aktarmak.
5- Son aşamada ise ürünümüzün baskısı tamamlandı ve ihtiyaç duyduğumuz alanda kullanım için hazır.